Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Levélregény

 

Köszönet 09. 08. 10.

Köszönöm, hogy megváltoztattad az életemet! Köszönöm, hogy TE vagy!
Zsanna

Re: Köszönet 09. 08. 10.

nem igazán értelek..

Re: Köszönet 09. 08. 15.

Pedig nyilvánvaló. Ehhez elég volt szereplésed a Megasztárban, látni és hallani, milyen valódi, mesterkéletlen ember vagy. Minden tiszteletem a tiéd! És még... Zsanna

Re: Köszönet 09.08. 16.

köszönöm szépen aranyos vagy!jól esnek ezek a szavak!

Re: Köszönet 09. 08. 17.

Inkább tüskés-bolondos figura, mint aranyos, de szeretném, ha megengednéd, hogy időnként írjak Neked hasónló jóleső szavakat! Zsanna

- 09. 08. 17.

nyugodtan írhatsz és nagyonn köszönöm! te vagy az egyik legkedvesebb rajongóm!

Re: -az, ami! 09. 08. 19.

Néhány pillanatra nagyon büszkévé tettél! Azután eszembe jutott,vajon hány ezerszer írtad már ezt le? Miután leporoltam magam, átfutottam újra a blogodra írt "véleményeket"... Uram! Ne hagyj el! Most, így az igazság pillanata előtt, kissé szarkasztikus a modorom és veszettül bátor vagyok. Szóval a büszkeség érzete visszatért. Dávid! Te oly' nagy hatással vagy a rajongóidra. Még nem gondoltál arra, hogy ezt a befolyásodat felhasználva egy ici-picit változtathatnál a stílusukon? Na nem! Ki vagyok én, hogy bárkit is kritikával illethetneknék? De! Tudom! Az egyik legked...... Na látod, már el is szálltam! De Te vagy az oka! Meg az én rossz természetem. Baromságaimmal terhellek, pedig így is csúcsra járatod Magad! Mennyivel szebben hangzik így: Csúcsra juttatod Magad. Bocsáss meg, ha visszaéltem a türelmeddel, és gonoszkodtam egy kicsit!
Zsanna

Re: -az, ami! 09. 08. 19.

Nem gonoszkodtál és gyöngyörű amit írtál!Nagyon szép, és teljesen igazad van!puszi:dávid!

Re: -az, ami! 09. 08. 24.

Méz-szavú dalnokom!
Elkényeztetsz a dícséreteiddel. Szeretlek. Bárcsak mindennap írhatnék Neked!
Zsanna

Re: -az, ami! 09. 08. 26.

Csillagom, láttad az about-david oldalt? Fenomenális a szimbolikája, de sikerült értelmeznem! A felső hatalmas kombájn Te vagy, amint habzsolod az 'élet'-et és learatsz minden /sikér/-sikert. A z alattad, veled szemben álló a riválisaidat jelképezi, amint tehetetlenül szemlélik feltartóztathatatlan előretörésed. A régies térképrészlet, hogy meghódítod a fél világot és kedved szerint alakíthatod. A maki pedig... Zsanna

"üzenet" 09. 09. 01.

Lehet, hogy ez az utólsó buzdító levél, amit írhatok Neked. Holnap megyek kés és ítélet alá: élet vagy halál? Az utóbbi sanszosabb. De nem ez a fontos!
Dávid, Te nem csak nagyszerű alkotó- és előadóművész vagy, de minden képességed megvan ahhoz, hogy megváltoztasd az emberek gondolkodását, tehát a világot. Nagy a Te felelősséged, de elég erőd is van elhordozni. /Tudnék erről többet is írni, de nem lehet.../ Biztos vagyok benne, hogy sokaknak ugyanez a véleménye Rólad, de én le is merem írni. Én azt írom, amit érzek.
Teljesen megértem, ha 'enyhén' őrültnek tartassz, pedig csak egy ártalmatlan fantaszta vagyok, aki a mélységeket, a magasságokat és az összefüggéseket kutatja.
Nem várom, hogy válaszolj. Minek is? Csak tedd, amit tenned kell! Én is azt teszem.... Búcsuzom.
Zsanna

Re: "üzenet" 09. 09. 01.

te egy fantasztikus ember vagy!nem igazán értem miért búcsúzol?ilyen aranyos emberrel szinte még nem is találkoztam!egy szókimondó,érzelmes nagyon melegszívű ember vagy!köszönök minden bókot és további szép életet kívánok!mindig emlékezni fog rád!:Fekete Dávid!

 

Re: "üzenet" 09.09. 03.

Nem igazán érted, miért búcsúztam el (pedig előző levelemben megírtam), és most nem igazán érted, miért írok mégis. Nem hagylak árnyékban fény gyermeke! Bíznod kell bennem, hogy elhidd azokat, amiket írok Neked, mert nem bóknak szánom őket! Búcsúznom KELLETT, mert egy úrinő nem távozik búcsú nélkül. Ma lett volna a műtétem, de a főorvos mégsem merte bevállalni, így hát továbbpasszolt a klinikára. Megyeiből a régiósba. Micsoda emelkedés! Azért jobban szeretem az "egyik legkedvesebb"-ről a "szinte még nem is"-re való emelkedést! De azt mégjobban, hogy így még több mint egy hónapig írhatok Neked! A búcsút halasszuk el a vértanúk napjáig! Jó?
Egy nagyon keserves nap végén olvastam el a leveledet. Elmúlt bánat, fájdalom. Sikerült két és félszer meghallgatnom az Új élet vár c. dalodat...
..."Fülünkre zene hull,
s e dallam balzsamával nyugtatod
az embert, akit mélyre buktatott
a sorsa." E. B.-B.
Szóval minden jó, ha a vége jó. Zsanna

Re: "üzenet" 09. 09. 03.

mi nem fogunk búcsuzni!te vagy a legkedveseb ember a földön és isten nem veszi el annak az életét aki ilyen jó ember.nagyon szeretlek és örökké emlékezni fogok rád és elnézést ha nem tudok sokat írni csak rajtad kívül még vagy 100 an írnak!minden jót:D ávid

 

akármi 09.09.04.

...szavaidért még a bennem élő "nyolcadik utast" is megszerettem! Ámbár bízom benne, hogy nemcsak miatta - szánalomból - írtad őket. Mégha Te nem is akarsz elveszíteni - ilyen egzotikus, "jó tollú" madár nincs minden baromfiudvarban -, Isten azt tesz, amit Ő akar. Jó viszonyban vagyok Vele, ígyhát ha már az igazmondó udvari bolondod nem lehetek, az angyalod leszek, és levélírás helyett majd a füledbe sugdosok.
Tudod-e, hogy korosztályod tagjainak többsége a magamfajta "hulladékot" szíve és szava szerint - mint élősködőket - a Hitleri "végső megoldásban részesítené?
"Ejh, lágyabb ének kell nekünk..."
Nagyon helyes,hogy minden rajongódnak válaszolni akarsz, de én úgy olvastam, ez nem mindig sikerül. A hivatalos blogoddal sem kényeztetsz el minket. Az még csak hagyján, hogy ritkán írsz bele, de... Én nem ismerem még a "blog" műfajt... bizonyára remekül szerkesztetted meg, csak egyetlen dolog hiányzik belőle: Te. Szóvá is tettem a vélemények között.
Nem tudom, mennyire tűröd a bírálatot, ha megbántottalak, hát... hamu fejemre; esdeklem bocsánatodat: Zsanna

? 09. 09. 06.

Ez az! Megkaptam a legmagasabb rangot! Hálásan köszönöm! Igyekszem méltó lenni a megtiszteltetésre, hiszen a csúcsról csak lefelé vezet út. De nem lépek rá! Megtartom a pozíciomat. Nehéz feladatom van, mert Neked - érdemed szerint - mindenből a legjobbat kell kapnod.
Látod, milyen jó hozzám az Isten? Mindig hozzásegít ahhoz, amire igazán szükségem van. Drága kincs vagyok,örökre a szívedbe zárva. Kincs a kincsben. Nagyon jó itt nekem, Dávid! Finom meleg van, hiszen Magad vagy a tűz, a láng, a lobogás!
"Te vagy a távoliegek határán kibomló fény,
te vagy a föld peremén lobogó égi máglya -
ha csak rádpillantunk,
halandó szívünk belereszket!"
I. A. K.
Külön köszönöm a mondatkezdő nagybetűket. Nem is tudod, mekkora jelentőségük van. Ők bizonyítják kivételezett helyzetemet. Élni fogok vele, de visszaélni sohasem. álából nem fogok többé bocsánatot kérni (legfeljebb nem írok olyat, amiért úgy érzem, kellene, mert nekem fáj), és nem írok olyan dolgokat, amit érzésed szerint meg kell cáfolnod (majd úgy teszek, mintha nem lenne kisebbrendűségi érzésem).
És most munkára! Körülnézek, hogy mit tehetek Érted. Zsanna

Re: akármi 09. 09. 11.

Miért????????????? Mit árottam neked???????????? Tudom, hogy ezután nincs följebb, de egy ^+ jelet még kaphatok? Vagy mégis búcsú? Nem érdemeltem ezt ki! Én betartom a megáállapodásunkat. Tiszteletben tartom a véleményedet, de képtelen vagyok Elfogadni! Ha nem is írhatok Neked.... maradok amíg tudok... Zsanna

- 09. 09. 12.

Tegnap küldtem Neked egy üzenetet, amit jobb, ha el sem olvasol. Nagyon kérlek, hagyd figyelmen kívül! Zsanna

Re: ? 09. 09. 13.

Elnézésedet kérem hogy nem írtam csak nagyon elfoglalt vagyok mostanában,de most végre van 1 kis időm!
olyan gyönyörűket írsz hogy erre nem tudok mit írni!nagyon hálásan köszönöm és Istennek is hálás vagyok hogy megismertelek!te egy csodás asszony vagy tele érzelemmel, bánattal és boldogsággal!

Nagyon megszerettelek és a szívembe zártalak!Most már nem csak úgy gondolok rád mint egy rajongóra hanem mint egy legkedvesebb barátra!ráleltem egy legjobb barátra BENNED! Üdv.Dávid :)

! 09. 09. 16.

Még Te kérsz elnézést! Jobb ember vagy Barátom, mint eddig hittem, és én egyre jobban szeretlek. Örülök, hogy gyönyörűnek tartod, amiket írok Neked, mert ebben a stílusban akarom folytatni. Különben is:
"Az emberi értelem tervezget,
de az Úr adja meg,
hogy mit mondjon a nyelv." Salamon
Kedvelem ezt a stílust, de csak ezekben a levelekben, és a könyvemben alkalmazom. Már amikor.
Rátaláltam arra az oldalra, amit a hivatalos blogodban ajánlottál. Kíválónak találom, és Flóra nagyon szimpatikus nekem. Gyöngyszemnek tart Téged.
Tetszenek léleksímogató szavaid, de még inkább a mögöttes tartalom. Végre felfedeztem leveledben a dominancia jeleit! Már aggódtam, hogy ez hiányzik belőled, pedig nagy szükséged lesz rá pályádon a későbbiekben.
Ha nem tudsz mit írni, vagy nincs időd rá, elég, ha csak egy "smiley"-t küldessz, de az nagyon kell! Zsanna

? 09. 09. 18.

Most nosztalgikus hangulatban vagyok. Kezembe került a Neked írt első levelem piszkozata. Akkor még nem volt meg 'kakukktojás', kézzel írtam, postán küldtem el a TV2 és két újság címére. Kétlem, hogy megkaptad akár egyiket is! Pedig biztosan tetszett volna. Ó, hogy sajnáltalak...
Vajon miért írom most le ezeket? Miért is érdekelne Téged egy ilyen "ősi" történet, amikor már "szárnyára vett a hírnév" és sikert sikerre hamozol? Neked most lehetőségekre, kihívásokra, Új utakra van szükséged.
"Azért is, azért is,
hajtson becsvágy azért is:
a józan ész, a becsület
a legfőbb rang azért is."
Robert Burns
Én meg mit tehetek? Legfeljebb egy kis változatosságot viszek rajongói leveleid tengerébe. Nem is tartalak fel tovább. Tudod: egy smiley is elég, de az fontos! Zsanna

mindegy 09. 09. 21.

Ha a szántóvető elszórja a magot, a vetés szépen kisarjad, növekszik, fejlődik, de nem szökken szárba - gondolkodóba esik. Talán rossz magot vetett, vagy az időjárás nem megfelelő... az is lehetséges - sőt! - hogy a gondozás nem volt elégséges.
Egy analitikus könyvben ráakadtam Nagy László Tűz c. versére, biztosan ismered. Nem kedveltem műveit, ízlésemhez képest durvának találtam azokat, de ez úgy rámzuhant... minden sora engem idéz, hozzád szól. Erről próbáltam dalolni Neked én is, csak az én hangom óvatos és ezért erőtlen.
Mindig úgy gondoltam, hogy a poéta egyben próféta is, csak meg kell találni a megfelelő verset, akár Nostradamusnál, akár a Bibliában.
Ez a vers... Te arra vagy teremtve, hogy beteljesítsd. Te képes vagy átmelegíteni a hűlt lelkeket, dermedt szíveket. Tudom, mert velem már megtetted. Felébresztettél Csipkerózsika álmomból - mivel és hogyan, azt most próbálom kideríteni, hogy mivégre, az a jövő titka - és azt szeretném, ha minél több embernél elérnéd ugyanezt. Megértesz, tűzlánglobogás? A smiley-met ne felejtsd! Zsanna

Csak egy kérdés... 09. 10. 02.

Nagyon fáj, hogy spam-ként kezeled a leveleimet. Nagyon szeretném tudni: Miért? Zsanna

Re: Csak egy kérdés... 09. 10. 04.

Nem kezelem úgy és nem is tudom miért gondolod ezt??Te vagy a világon a legkedvesebb ember akivel eddigi életemben találkoztam(meg az anyukám a barátnőm és persze az apukám:) )
Fogadd el őszinte bocsánatkérésemet!

- 09. 10. 09.

Remélem meg fogod érteni ennek az idézetnek az aktualitását!
"Nefertum a napgyermek felnyitotta a szemét, a sötétség eloszlott, s a világot beragyogta az éltető fény."
/Egyiptom, mitológia/
Nagyon sok boldog születésnapot kívánok Neked! Zsanna

- 09. 10. 12.

Már megint elhalasztották a műtétemet. A prof. édes pofa, de az anasztes felfújta magát. Hosszadalmas és macerás vizsgálatokat követel, mielőtt elaltatna. Lelke rajta.
Node minden rosszban van jó is! A klinikán összebarátkoztam egy tündéri hölggyel, pár perc alatt olyan jóban lettünk, mintha együtt nőttünk volna fel.
A lényeg: a hölgy a Hortobágy Hotel rendezvényszervezője, és szívesen venné, ha fellépnél náluk. Már itthonról /bejelöltük egymást az IWIW-en/ kértem Tőle pontosítást, idézem: "Egyelőre tisztázni kell a feltételeket, fellépti díj, technikai feltételek, stb. amikor ezt tudom, kiajánlom a céges rendezvényekhez, konkrét érdeklődésnél időpontot egyeztetünk. A kiajánlásba senki sem szól bele, a megrendelő dönt, hogy milyen programot választ. Tehát én csupán ajánlani tudom, a többi a megrendelőn múlik."
Ha úgy gondolod, lépj vele kapcsolatba: Fintha Gáborné (Marika, Manyi) IWIW. Itt megtalálod az összes elérhetőségét is.
Szerintem ez jó lehetőség arra, hogy még többen megismerjenek, megszeressenek. Zsanna

Re: - 09. 10. 30.

Sajnálom hogy eddig nem írtam! Elnézésedet kérem! :)Örülök neki hogy találtál új barátot! az jó! nekem is sok barátom vagy köztük te is(a legjobbak közt)
Szerintem hogyha akár egy ember is megismer nagyon fog téged szeretni! Én nem is láttalak de már úgy ismerlek mintha óvodás korunk óta együtt lennénk! A szíved aranyból van és te vagy a legkedvesebb barátom! Sok jobbulást és sok gyógyító puszit kíván : Dávid :)

Re: Csak egy kérdés... 09. 10. 30.

Nem semmivel nem bántottál meg és ne is gondold ezt mert NEM!
Nem lesz késő és ezentúl a leveleim között a tiédre fogok először válaszolni mert te vagy a legfontosabb köztük:) !
Zsana te olyan csodálatos ember vagy és bocsánatért esedezem ha eddig valaha valamivel megbántottalak!
Életem legszebb pillanata volt amikor megismertelek!
olyan gyönyörűket írsz nekem hogy nem tudok mit visszaírni! és hidd el ha igazán hiszel benne még 50 év után is így fogunk levelezni!!!
a legjobb orvosság a hit! van egy ismerősöm aki nem rég gyógyult ki a daganatból!
Azért mert nagyon erősen hitt benne!És ha te is hiszel abban hogy meggyógyulsz hidd el meggyógyulsz!
Üdv:D ávid! :)

 

- 09. 11. 01.

Teljesen megértem, ha ritkán van időd a leveleimre válaszolnod. Sokezer rajongó ír neked, és Te mindet meg akarod tartani. Szükséged van a szeretetükre, magadhoz akarod kötni őket. Én pedig... A vadász sem cserkeli azt a vadat, amelynek trófeája a szobája falát díszíti. Legfeljebb néha leporolja.
Elhanyagoltságomban írtam Neked egy verset Beus pályázatára a Közösségi Oldalon. Nem túl jó, az idézetből eredő sorkezdő szavak megkötötték szárnyalásomat. Ne írj rá megjegyzést, nem lenne okos dolog. Én majdnem írtam annak a lánynak, aki a Szózatot herélte ki a kedvedért. Szerencsére kifogyott a benzin a generátorból, zárnom kellett, így ez elmaradt. Remélem a himnuszt békén hagyja. Most, hogy belegondolok... ha elolvasná egy muszlim azt, amit én írtam, nem kerülhetném el a selyemzsinórt.
Regénybeli alakodon bosszúltam meg magam, szenvedtettem kicsit, de most majd megvígasztalom. Ha még sokszor így kell vele bánnom, nagyon szánalmas figura lesz belőle, ami a TŰZ szerepében határozottan előnytelen.
De hát ez van. Neked most az életedet kell felépítened, az a legfontosabb. Csak arra ügyelj: "Ha túl gyorsan mész, a lelked nem tud lépést tartani Veled." Zsanna

- 09.11. 04.

Olyan gyönyörűket írok, hogy nem tudsz mit visszaírni? Hát most majd...Gondolom, felvetted a kapcsolatot a rendezvényszervező hölggyel, akivel végül nem lettünk barátok. Írtam neki aznap, amikor Neked írtam őróla, olvasta a levelem, de nem válaszolt azóta sem. elsején a borítékjai elpirultak. Ezek szerint csak Te kellettél neki. Jól van ez így, számomra is csak Te vagy a fontos.
A daganat miatt nem aggódom. Isten az Atyám, Jézus a bátyám, aggódjanak értem Ők, a Szent Szellem meg cselekedjék. Én teszem, amit tudok. Az egészségügyi bürokrácia az, ami fáraszt. Az orvosok külön-külön jók, de... találsz egy hangyát, megcsodálod: milyen kis bájos! De a hangyabolyt kerüld el!
Azt írod: "mintha együtt jártunk volna óvodába" De jó is lett volna! Bár Te nagyon durcás gyerek lehettél! Dávid, az a nagy D a nevedben, a múltba, a kezdetekbe döfő tőrszerű nyúlványával.... én is apa nélkül nőttem fel, és a fiam is. Tudom, mit jelent. Sosem múlik el az érzés. Elnyomva, elfojtva, de megmarad.
Maradjunk inkább a gyönyörűknél? Na majd legközelebb! Zsanna

Re: - 09. 11. 11.

Kérlek ne törd össze a szívemet!Most egy kicsit roszzul esett amit írtál,mert nem igaz!Nem csak én vagyok a fontos!Lehet hogy én egy híresség vagyok de attól még
ugyanolyan ember mint mindenki más!
Kicsit megbántottál nem tudom hogy én mivel de bocsánat!
Üdv:D ávid

- 09. 11. 13.

...előlem rejtőzködsz?...
Tudod nagyon jól, hogy nem akartalak megbántani, és nagyon sajnálom, hogy így történt. Amikor írtam, igaznak is éreztem, mert így akartam érezni, ezzel vígasztaltam magam csalódásomért. Elzárkózott előlem, és én a szegénység büszkeségével reagáltam. Ami nincs, az nem kell!
Téged pedig nem hírességként, hanem mint embert szeretlek. Híresség sok van, de én csak Neked írok! Számomra nem vagy ugyanolyan ember, mint mindenki más, ahogy a kis herceg sem lett az a rókának.
Ez a közhely pedig: "ugyanolyan ember, mint mindenki más" egy eredendően hamis általánosítás. Minden ember egy önálló individuum. Egyszeri és megismételhetetlen. Különböző tapasztalatok, élmények formálják a tudatunkat, befolyásolják személyes akaratunkat, alakítják egyénivé gondolatainkat, érzéseinket, megnyilvánulásainkat. Minden ember egy külön világ. Nincs két egyforma.
A Te világod felkeltette az érdeklődésemet, ezért indultam felfedezni. Még csak a határvidéken bolyongok, de remélem, egyszer majd beljebb engedsz.
Nem Te bántottál meg, az bánt, hogy még nem sikerült elnyernem a bizalmadat, de fordított helyzetben én is tartanám a távolságot. Zsanna

Re: - 09. 11. 14.

Így most hirtelen nem tudom mért rejtőzködnék? Örülök hogy tetszik neked amilyen vagyok. Avval egyet értek hogy a híres emberek is emberek. Csak a foglalkozásuk más. A személyiség megformálásában mindenki részt vesz akivel összehoz a sors. Evvel én is így vagyok.
A leveledből úgy érzem megbántottalak valamivel. Ha így van bocsi:) ! Bár nem tudom mivel...

Szép napot neked:) ! Dávid

 

-V 09. 11. 15.

Végre!... ez a legszebb leveled, mind közül. Érdemes volt más elérhetőséged után kutatnom. Többször is végigböngésztem a nyolc oldalnyi találatot, mire végre rájöttem, azért nem találom azt az oldalt, amelyikre a leveleimet szoktam küldeni, mert nincs. Miután meggyőztem magam arról, hogy az oldalt nem az én lerázásom miatt szüntetted meg, kerestem egy újat. Jól tettem, mert válaszodban, a szavak mögött felfedeztem azt, amire mindig is vártam.
Az enyhe kifejezés, hogy tetszik nekem, amilyen vagy. Szavamra Barátom, Te nem vagy tisztában az értékeiddel. Féltelek is, hogy azok közül, akikkel "összehoz a sors", némelyik ember netán rossz hatással lehet Rád.
A híres embereknek nem csak a foglalkozásuk más, de nagy teher is van a vállukon. Közülük választanak a fiatalok példaképet, és ez nagy felelősség.
Tudom, hogy szándékosan sosem bántanál meg, és ez az, ami számít! Mentség és bocsánat mindig készen áll számodra. Még meg vagyok dermedve, de hamarosan felmelegszem, és újra a régi leszek. Zsanna

Re: -V 09. 11. 15.

Köszi bár nem tudom miről beszélsz. Én is csak ember vagyok. Jó és rossz tulajdonságokkal. Örülök ha hatással vagyok az emberekre de ők is rám. A rajongóim nagyon kedvesek. Sok szeretet kapok tőluk. Csak ezt próbálom viszonozni. Nem mindig sikerül de igyekszem:) Próbálok velük kapcsolatot is tartani a rajongói oldalamon. Jó társaság gyűlt ott össze. És sajnos arra sem emlékszem mit írtam neked az előző levelemben. Sok levelet kapok. Szeretném ha nem sértődnél meg ezen:) !

-- 09. 12. 15

Kedves zsan én kinga vagyok fekete dávid bőrébe bújtam és velm beszéltél!de töröltem magam mert őszintén megbántam kérlek ne haragudj rám!1000000000000×bocsi!

 

Re: --09. 12. 15.

Kedves Kinga!
Köszönöm a vallomásodat. Nagy fájdalmat okozott nekem, hogy más válaszolt a leveleimre, de már túl vagyok rajta. Leveled viszont nagy örömet adott! Most már csak azt szeretném tudni, hová írhatok úgy Dávidnak, hogy Ő olvassa, ne más? Nincs ötleted? Zsanna

Re: -- 09. 12. 17.

kedves Zsana!sajnos nincs de szeretnék még levelezni veled mert nagyon nagyon jó barátra leltem benned!kérlek írj mert nincs barátom és jó hogy valakinek kiönthetem a lelkem!remélem majd még írsz!És remélem nem bántottalak meg!Őszintén megbántam és meg is veretem magam egy kicsit:) hogy ilyen rosz voltam!kérlek ne haragudj rám!!!!

 

Baráti kapcsolat felvétele. 09. 12. 17.

Kicsi lány!

Tizenkét éves vagy az adatlapod szerint, én 47. Szívesen levelezek veled, de ragaszkodom az őszinteséghez. Azt írod nekem, nincsen barátod, de az oldalad szerint háromszázakármennyi van. Én nyílt vagyok, őszinte, és bevállalós. Te képes vagy velem szemben ugyanerre? Titokzatos vagy, tehát érdekes. Ez előny a kapcsolatfelvételnél, de a kapcsolattartást megnehezíti, esetleg ellehetetleníti. A stílusodból magas intelligenciára következtetek, kérdés, mire kívánod ezt felhasználni! Még rengeteg választ akarok Tőled, kérlek írj! Zsanna

Re: Baráti kapcsolat felvétele. 09. 12. 17

Igen!ők az osztálytársaim de nem vagyok velük talán a Németh zsófival egy kicsi!Őszinte vagyok veled bármit kérdzel!!!IGAZAT MONDOK!Kérlek higgy nekem!

 

Kapcsolattartás. 09. 12. 18.

Jó sok osztálytársad van. "Dávidtól" kétféle stílusú leveleket kaptam. Te a (-) címől válaszoltál, ugye? Először fordul elő velem, hogy még a vonalban vagyok, mikor válasz érkezik. Jó érzés. Zsanna

Re: Kapcsolattartás. 09. 12. 19.

igen sok o.társam van.milyen az a 2 fajta stílus?Nekem is pont úgy volt:fölmentem nem volt levél nézegettem apuám adatlapját és egyszer csak jött egy levél:) Üdv.Kinga

 

- 09. 12. 19.

Ma valahogy kihagytad az iskolát. A kétféle stílus... pl. a helyesírási hibák, a szóhasználat különbözősége. Kezd el kiönteni a lelked, mondjuk azzal, mi késztetett arra, Hogy Dávid bőrébe bujj, és helyette válaszolgass a levelekre. Mit érzel Dávid iránt? Miből gondoltad, hogy nem harapom át a torkodat a folytatólagos megtévesztésért? Miért hiányzott leveleidből a kapcsolatfelvétel belső késztetettsége, holott tele volt a cél jeleivel? Ha a leveleim alapján úgy gondoltad, "barátra leltem benned" Dáviddal, vagy az én szavaimmal azonosítottad magad? Te már sok mindent tudsz rólam, de én nagyon keveset Rólad. Levelezésünk kölcsönös magasztalásból állt, tartalmilag jóformán személytelen, üres. Töltsük meg a továbbiakat. Tudod: őszinteség!!! Zsanna

Re: - 09.12. 19.

Nekünk nincs iskola ma!Én mohácsra járok és ott minden tanárnak továbbképzésre kell mennie:) !
Én csak egy rajongói Fekete Dávid clubbot akartam! És utány te meg elkezdtél írni nekem és én meg vagyahogy nem tudom miért válaszoltam Dávid nevében!(ami nagyon rossz ötlet volt:( )
Én nagy rajongója vagyok Dávidnak!Bocsánat kérek akár 10000×is!hülye voltam és megértem ha nem szeretnéd velem tartani a kapcsolatot! Teljesen megértelek és sajnálom!Üdv.Kinga

 

Lecke 09. 12. 20.

Nem úszod meg ilyen könnyedén, kicsi lány! Folytatjuk a levelezést! Le kell vezekelned a bűnöd! Terveim vannak Veled. Neked sok gépidőd van, segíthetnél nekem anyagot gyűjteni a könyvemhez! Benne vagy? Dávid valódi karakterének felállításához is szükségem van a manipulációs képességedre. Vele kellene kapcsolatba lépned.
Most Pesten vagyok, egy barátomnál, holnap reggel 1/2 8-ra kell egy vizsgálatra mennem, ha nem fognak ott, este, vagy másnap reggel írok. Ha benntartanak műtétre, az két hét min. A telefonszámom: 06-30-5111169. Zsanna

Re: Lecke 09. 12. 21.

Benne vagyok!:) Kinga

 

igazgyöngy 09. 12. 22.

Az igazgyöngy felületi fényességének mértékegysége a luster. Tudd meg, mi a mérőszámainak tartománya /tól-ig/, stb; hol vannak a legbővebb igazgyöngy lelő helyek, minél pontosabb címmel; mire használják fel a kagyló héját, és még bármit, ami érdekes, ami megragadja a fantáziádat.
Van egy Fekete Dávid Rajongói Közösség nevű oldal. Tudtommal, még nem vagy tag. De Dávid igen. /ning.com/ Regisztrálj, ha érdekel.
Te is kérdezhetsz tőlem, bármit, amit akarsz. Ha akarsz. Zsanna

köszönet 09. 12. 22.

Köszönöm, hogy megváltoztattad a gondolkodásomat, s ezáltal az életemet! Köszönöm, hogy vagy! Zsanna

Re: igazgyöngy 09. 12. 25

Jól van.Kellemes és boldog karácsonyi ünnepeket nagyon boldog új évet kívánok neked.:)

 

Re: köszönet 09. 12. 25.

Nem tudom miről beszélsz. Én nem csináltam semmit:)
Boldog karácsonyt kívánok neked vadonatúl dalommal:) !
http://www.youtube.com/watch?v=sTcCil3Jato
Üdv. Dávid

köszönet2 09. 12. 27.

Tudtod nélkül történt, a médián keresztül. Elég volt hozzá egyéniséged átütő ereje. Jó látni és hallani, milyen valódi, mesterkéletlen ember vagy. Minden tiszteletem a tiéd. Zsanna

Re: köszönet2 09. 12. 31.

Köszi:) Ezek nagyon szép szavak:) !
Boldog karácsonyt így utólag:) és sikerekben gazdag új esztendőt kívánok:) !
http://www.youtube.com/watch?v=sTcCil3Jato
Üdv. Dávid

? 09. 12. 31.

"Mert amivel csordultig van a szív, azt szólja a száj." Dávid! Te nemcsak nagyszerű előadóművész vagy, de minden képességed megvan arra, hogy megváltoztasd az emberek gondolkodását, tehát a világot. Nagy a Te felelősséged, de elég erőd is van az elhordozásához./Tudnék erről többet is írni, de nem lehet.../ Biztos vagyok benne, hogy sokaknak ugyanez a véleménye Rólad, de én le is merem írni. Én azt írom, amit érzek.
Teljesen megértem, ha enyhén őrültnek tartasz, pedig csak egy ártalmatlan fantaszta vagyok, aki a mélységeket, a magasságokat és az összefüggéseket kutatja. Zsanna

Re: ? 10. 01. 02.

Nagyon kedves tőled:) Nagyon nagyon köszönöm ezeket a szép szavakat:) !

 

TŰZ 10. 01. 10.

Egy analitikus könyvben ráakadtam Nagy László: Tűz című versére, biztosan ismered. Nem kedveltem a műveit, Ízlésemhez képest nyersnek találtam őket, de ez a vers úgy rám zuhant... minden sora engem idéz, Rólad szól. Erről próbáltam dalolni Neked én is, csak az én hangom óvatos, ezért erőtlen. Ez a vers... Te arra vagy teremtve, hogy beteljesítsd. Te képes vagy átmelegíteni a hűlt lelkeket, dermedt szíveket. Tudom, mert velem már megtetted. Felébresztettél Csipkerózsika álmomból - mivel és hogyan, azt most próbálom kideríteni, hogy mi végre, az a jövő titka - és azt szeretném, ha minél több embernél elérnéd ugyanezt. Megértesz, Tűzlánglobogás? Zsanna

Re: TŰZ 10. 01. 11.

Köszi:) Ezek tényleg gyönyörű gondolatok:) !

 

2 10. 01. 11.

Örülök, hogy gyönyörűnek találtad a levelemet,mert még szeretnék néhány ilyet írni Neked, ha nem ellenzed! Zsanna

Re: 2 10. 01.11.

Szívesen olvasok ilyet:)

 

ígéret 10. 01. 12.

19-én megyek kés és ítélet alá. Élet vagy halál? Az utóbbi sanszosabb. Ezért most muszáj nagyon bátornak lennem, és a legőszintébben leírnom, mit is szeretnék Tőled, miért is írok Neked. Miután felráztál a magam kreálta szellemi tunyaságból, az eddig üres területet egyszerre csak álmok, vágyak, tervek, célok népesítették be. egy új világ bontakozott ki előttem - melynek Te vagy a múzsája - s olyannyira megtetszett a maga fantasztikus őrületével, hogy úgy döntöttem, megírom. Nagyon hálás vagyok Neked ezért, talán ez az oka annak, hogy Te vagy a /regény?/ egyik főszereplője. Kérlek, ne borzadj meg ettől, az általam kitalált alakod még szeretni valóbb Nálad is. Talán 4-5 év múlva - ha ebben a tempóban haladok, és ha... -kész leszek vele . Addig is szeretnélek arra buzdítani, minél többször, minél több embernek mutasd meg önmagad, hogy ők is részesülhessenek abban az áldásban, amiben én , Rajtad, és a médián keresztül. Vajon én mit tehetnék Érted? Zsanna

Re: ígéret 10. 01. 13.

Köszönöm ezt a kedves levelet:) Nem tudom mért kell kés alá feküdnöd de szorítok Neked hogy minden rendben legyen:) ! Majd értesíts hogy sikerült:) !
Örülök ha hatással vagyok az emberekre. Jó érzéssel tölt el:)
Már segítettél avval hogy megírtad ezt a levelet:) !
Üdv. Dávid!

 

köszönet 10. 01.13.

Köszönöm, hogy foglalkoztat a... Hagyjuk. Értesítésnek elég lesz az, ha egyáltalán írok. Mert akarok!! Nekem ez örömet okoz, a válaszaid még inkább! Én akarok lenni a legjobb "tollú" madár a baromfiudvarodban. Szeretném, ha több önbizalmad lenne, és nem haragudnál meg azért, ha néha kicsit idealizállak. Nem bánom, ha elvakultnak tartasz, de bízz meg jószándékomban! Zsanna

Re: köszönet 10. 01. 14.

Mindenképpen értesíteni fogsz:) Nem lesz baj:) Miből gondolod hogy nincs önbizalmam? Maximálisan megbízom a jó szándékodban:) !

 

akármi 10. 01. 16.

Rendben, értesítelek. Most már 99,9%, hogy végre megműtenek. Már fél éve harcolok azért, hogy kivegyék belőlem a nyolcadik utast.
Nem azt írtam, hogy nincs önbizalmad, hanem, hogy több legyen. Te sokkal többre vagy képes! Amit írok Neked, azokat nem bóknak szánom, hanem komolyan gondolom. Tudom, hogy képes vagy jobbá tenni a világot, és erre akarlak buzdítani. Gondoltál már arra, hogy dalaid közül legalább egy valamilyen társadalmi problémával foglalkozhatna? Nagyon nagy hatással vagy a rajongóidra, talán ezzel kicsit javíthatnál a gondolkodásukon. Sikerülni fog. Zsanna

Re: akármi 10. 01. 17.

Akkor is köszönöm:)
Gondolkoztam ilyen dalokon is de hogy mit hoz a jövő az még kérdés:) !

 

jövő 10. 01.18.

Csupa jót. Biztos vagyok benne, hogy általad szebb és jobb lesz a világ Nefertum.
Mindjárt jönnek értem, amint tudok, megint írok... ha mégsem, akkor az angyalod leszek, és a füledbe suttogok levelezés helyett.
Tegnap addig hallgattam Új élet vár c. dalodat - engem a szövege Jézus szavaira emlékeztet - amíg el is hittem Neked. Köszönöm! Zsanna

Re: jövő 10. 01. 18.

Biztos vagyok benne hogy kapok még tőled levelet:) Nem lesz semmi baj:) !

 

NAP 10. 01. 22.

Köszönöm, hogy számítasz a leveleimre. Baj az lett, mert most is elhalasztották a műtétet, már el voltam altatva, de felugrott a vérnyomásom, ezért leálltak. Így most megint futhatok néhány kört egy időzített bombával a testemben. na de sebaj, legalább még egy ideig írhatok neked! A könyvemben te testesíted meg a TŰZ-et, hiszen magad vagy a tűz, a láng, a lobogás!
"Te vagy a távoli egek határán kibomló fény,
te vagy a föld peremén lobogó égi máglya,
ha csak rád pillantunk,
halandó szívünk belereszket!"
Fogok még naprakész témákról is írni, de előbb tájékozódnom kell! Zsanna

Re: NAP 10. 01. 22.

Pedig úgy megörültem a levelednek! Azt hittem túl vagy mindenen és minden rendben!
A könyvedet szívesen elolvasnám:)

 

ÖRÖm  10. 01. 22.

Nagy örömet okoztál nekem azzal, hogy örömmel fogadtad levelemet, különösen a gyors válasszal.
A könyv befejezéséhez még néhány évre szükségem lenne, de ha akarod, részleteket küldhetek belőle Neked, olyat, ahol Te szerepelsz. Zsanna

Re: ÖRÖm 10. 01. 23.

Hát persze hogy örültem:) ! Érdekelne néhány részlet is persze az egész könyv is:)
Légyszíves ne haragudj ha néhány napig nem jelentkezem. 3 napra síelni visznek a barátaim, de jelentkezem majd:)
Addig is vigyázz magadra:) !
Üdv. Dávid

TŰZ  10. 01. 26.

Köszönöm, hogy előre jelezted, ne aggódjak. Ritkán van részem ilyen tapintatban.
Lehet, hogy most nagy csalódást okozok Neked, de a regény nem Veled kezdődik. Először a föld-levegő Szofi, és a víz Brian eggyéválásán keresztül bemutatom a körülményeket, és elindítom a cselekményt. Te , mint TŰZ, később csatlakozol hozzájuk, ahogy ez a mitológiákban is sorrend. Még csak a hetedik- nyolcadik (egyszerre) fejezetnél tartok írásban (felteszem az elejétől a blogol.hu-ra, a blog címe - ó milyen meglepő! - A négy Őselem), de fejben, vázlatban, tanulmányokban már megvannak azok a részek is, amelyikben Te is szerepelsz. Most a Te kedvedért kidolgozom előre a Sakura ünnepi turnédat. Japán legdélibb városában kezdődik, és ahogy fokozatosan halad a cseresznyefák virágbaborulása, úgy haladsz vele észak felé, egészen Wakkanai-ig, természetesen érintve a Tsukubasan hegyet, és Jamadát.
Ezért most bele kell élnem magam, át kell éreznem a sinto vallást. Elképesztő, hogy alapjaiban mekkora hasonlatosságot mutat a kereszténységgel. Amit Dr. Hunyadi László különbségként tüntet fel, én abban is az azonosságot látom, persze ő a fejével gondolkodik, én pedig...
Ebben a vallásban is megtaláltalak, itt Te vagy Ameno-minaka-Nusi, az Ég Ura.
A Rólad szóló epizódok részleteit -amíg utól nem érem magam :D- itt, az IWIW-en küldöm el Neked Zsanna

Re: TŰZ 10. 01. 28.

Köszönöm:) Még nem vagyok otthon csak felugrottam körülnézni. Már nem sokáig maradok és akkor megkeresem azt a blogot:) ! Addig is vigyázz magadra:) !

szia 10. 02. 03.

Mi van veled? Nem hallok rólad semmit mostanában....

 

Re: szia 10. 02. 04.

Nem volt benzinem, és a napelemek csak annyit tudtak termelni, hogy a leveledet elolvashassam, a válaszra nem maradt energia. De amit ígértem, betartom.

JAMATO NAGYÚR

Jamato nagyúr elfoglalta helyét a számára kialakított egyszemélyes páholyban a színpad előtt. A körülötte lévő üléseket a testőrei foglalták el. Körülnézett, és mindent rendben talált. Mindent a rendelkezései szerint hajtottak végre.
A színpad hátterét a szentély parkjának virágzásuk teljességében pompázó cseresznyefái alkották, nem takarta őket semmi. Hátulról megvilágították őket, a fények a felkelő nap illózióját keltették, melyek átszüremkedtek a virágokkal dúsan megrakott ágak között, és fényglóriát vontak köréjük. Elgyönyörködött a látványban. Meg volt magával elégedve.
A turné útvonala az ősi szentélyek érintésével halad délről északra, ezért a "Kami nagara no micsi" nevet adta neki, mely a sinto ősi neve. " Út, amelyet az istenek követnek". Szentélyről szentélyre, a cseresznyefák virágzásának ütemében. "Felséges gondolat, Ókimi!" Írta válaszként Szofi, tapogatózó levelére. Szofi. Az egyetlen emberi lény, akinek a szemében szeretet van, amikor ránéz. Személyes, elfogadó szeretet. Brianéban általános emberszeretet, jóság és tisztelet. Dávidéban ... dacos vadság. Ő még nem tud a külsőségek fölé emelkedni. Még nem ismeri őt igazán. Szerinte egy yakuza csak elvetemült gyilkos lehet, és nem hajlandó a mélyebb elemzésre. A mennydörgés gyermeke. elületes, mint minden ifjú, amikor az öregekről, a múltról, a szokásokról alkotnak ítéletet. Elvetik a régit, bármilyen értékes is, csak az új és mégújabb dolgok után rohannak félvakon. (folyt. köv.) Zsanna

JAMATO  10. 02. 05.

Csak az ünnepek idején pihen meg a lelkük. Hátat fordítanak rövid időre az újabb keletű viselkedési módoknak, visszatérnek a hagyományokhoz, és tisztelegnek az ősök előtt. A cseresznyevirágzás a természet szépségének megújulásának ünnepe, az élet folyamatosságát jelképezi a fiataloknak. Bízott benne, hogy a testüket megtisztították, mielőtt eljöttek a koncertre, s itta természet szépségébe belemerülve lelkük tükre is megtisztul, a zene és a dalok extatikus hatása révén lelkük fölemelkedik, érzékeli saját isteni voltát, és átlényegül, jobbá válik általa. Az élmény hatásának emléke majd visszahozza a szentélyhez őket, és talán betérnek az épületbe is.
Merengéséből a zenészek bevonulása riasztotta fel. Hogy kerülnek ezek ide? Az ő helyük, és zeneszerszámaik a színpad hátsó, süllyesztett részében van! Ők sem takarhatják el a virágpompás fakoronák elbűvölő látványát!
Előrejönnek, hogy megmutassák magukat...
A színpadra irányuló reflektorok is kigyulladnak valahol hátul. Ott állnak, a ragyogó fényben, Fehér egyen zubbonyukon öt zöld csillag képez kupolát, alatta vastag fekete betűkkel: GETTÓ. Nem sikerült erről a névről lebeszélnie őket. Szembeszálltak vele. Azt mondták: "Mi büszkék vagyunk a Gettónkra! Ott nőttünk fel, és ott fogjuk felnevelni a gyermekeinket is Voltál ott Nagyúr, láttad. Mi az Ötcsillagos Gettót képviseljük.
Nem értették meg őt - pedig Szofi őket is megtanította japánul, nemcsak Dávidot - hát inkább rájuk hagyta. Sejtette, hogy a hármakhoz is hiába fordulna problémájával. Nem is tette.